top of page
kope rlogo

CELJE CENTER APARTMA

Center Grofovskega mesta

ABOUT

O APARTMAJU

Apartma je lociran v mestnem jedru in se nahaja v  nekdanji mestni hiši, ki jo je Friderik II Celjski  podaril mestu Celje ob podelitvi mestnih pravic.  Tako boste v sodobno opremeljenem apartmaju bivali povezano z mestom, njegovo zgodovino, kulturo in utripom mesta.

Skozi okno je pogled na ulico mesta, delno pa boste iz kuhinjskega okna ujeli tudi Stari grad Celje - zapuščino svetovne dediščine.

Prednost apartmaja je njegova lokacija od koder je le nekaj korakov do glavnih znamenitosti mesta. V neposredni bližini so trgovine, restavracije, lekarna ter zdravnik, mestni park, drsališče in bazen, ki je odprt v poletnem času. V bližini pa so tudi: Šmartinsko jezero, Celjska koča, Terme Laško, Športno letališče, Fontana Žalec...

Zavzemamo se za čisto okolje in ohranjanje starega mestnega jedra. Spodbujamo parkiranje na javnih parkiriščih, ki se nahajajo v bližini. Staro mestno jedro, pa želimo obdžati za "življenje in uživanje" v njem. V podporo temu so na voljo mestna (e-)kolesa in Cele Bus.

 

Tako spodbujamo trajnosten turizem in se zavzemamo za čisto ter varno okolje. Hvala ker tudi vi pripomorete k temu.

bottom of page