top of page
koper logo

KOPER CENTER APARTMA

Center Obale

  • Instagram
  • Facebook
ABOUT

APARTMA V BESEDI

Prijetna garsonjera s spalno galerijo se nahaja v mestnem jedru Kopra, tako je njena "terasa" celotno mesto. To vam bo omogočalo povezavo z utripom mesta, njegovo zgodovino, kulinariko in kulturo. Iz apartmaja boste imeli pogled na staro zgodovinsko palačo Orlandini, ki vas bo povezovala z istrsko kulturo - še več, občutili jo boste neposredno iz apartmaja. Le nekaj korakov smo oddaljeni od obale, trgovin, restavracij, lekarne in zdravnika. Od nas lahko do obale pridete tudi s panoramskim dvigalom, ki je brezplačen.

 

V našem apartmaju se ne boste izgubili v številu sob, ampak boste živeli v garsonjeri, povezani s svojimi dopustniki - torej skupaj, a ne za ceno udobja. Naše stanovanje je novo in skrbno opremljeno za 5 oseb. Unikatne umetniške stene in slike v Apartmaju so izbor Kopra, da dajejo pridih mesta, kjer živite. Za aktivno preživljanje počitnic nudimo garažo za shranjevanje koles. 

Zavzemamo se za čisto okolje in ohranjanje starega mestnega jedra. Spodbujamo parkiranje na javnih parkiriščih, ki se nahajajo v bližini in uporabo brezplačnega električnega taxi vozila. Načrtujete pot in uporabljajte aplikacijo easy park. Vsa navodila in dobre nasvete vam za lažjo in čimmanj stresno organizacijo pošljemo pred prihodom. 

Spodbujamo trajnosten turizem in se zavzemamo za čisto ter varno okolje. Hvala ker tudi vi pripomorete k temu.

ROOMS
bottom of page